Събитието ще се проведе на 7 ноември, 14.00 часа, Гранд хотел

...
Събитието ще се проведе на 7 ноември, 14.00 часа, Гранд хотел
Коментари Харесай

Икономическият и бизнес форум в рамките на БГ председателство на ЦЕИ събира европейски лидери и ръководители в София 

Събитието ще се организира на 7 ноември, 14.00 часа, Гранд хотел „ Милениум София “ като съпътстващо срещата на външните министри на страните от самодейността, която ще се организира на 6-7 ноември в София.

Събитието се провежда взаимно с Министерство на външните работи и ще предосатви богата стратегия, както и опция за директни срещи с компании, институции от Европа и доста други!

Сред участниците, удостоверили своето присъединяване в полемиките, посветени на задържането и развиването на гении в промишлености с висока добавена стойност, достъпа до стратегически капитал, както и полемика за бъдещето на бранша на МСП в района, са:
Роберто Антонионе, общоприет секретар на ЦЕИСерджо Арзени, президент на Международната мрежа за МСПН. Пр. Лазар Команеску, генерален секретар на Организацията за черноморско икономическо съдействие (ЧИС)Йан Борнмас, изълнителен шеф на Европейската стартъп мрежа, Веселин Вачков, ръководещ редактор на водещото чешко издание LIDOVÉ NOVINY
В панелите ще се включат още представители на:
Полската организация за вложения и търговия Софтуерен университет Аутомотив клъстер България ABLE Endeavor Bulgaria Организацията за поощряване на предприемачеството на Молдова и доста други
Събитието ще бъде намерено от министъра на външните работи на Република България г-н Николай Милков. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР